П`ятниця, 19.04.2024, 16:05
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Новороздільське МУЮ
    Головна » 2013 » Грудень » 26 » Розгляд звернень громадян Новороздільським міським управлінням юстиції
    17:40
    Розгляд звернень громадян Новороздільським міським управлінням юстиції

     

    Новороздільське міське управління юстиції повідомляє, що протягом шести місяців 2013 року до міського управління юстиції не надходило жодних звернень.

    За звітній період керівництвом міського управління юстиції прийнято 266 особи.

    Начальником Новороздільського міського управління юстиції прийнято -  44 громадян, начальником відділу державної виконавчої служби - 42 громадян, начальником відділу державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби на особистому прийомі прийнято 180 громадян.

     Працівниками управління юстиції а також запрошеними юристами міста до участі в Громадській приймальні з надання безоплатної первинної правової допомоги при Новороздільському міському управлінні юстиції прийнято і надано правову 96 громадянам.

    За звітній період начальник Новороздільського міського управління юстиції взяла участь в трьох виїзних засіданнях: одне в управлінні праці та соціального захисту населення м. Новий Розділ  спільно з першим заступником міського голови та  начальником згаданого  управління, одне в Новороздільській міській бібліотеці, одне в територіальному центрі соціального обслуговування одиноких та інвалідів управління праці та соціального захисту населення Новороздільської міської ради. Під час виїзних засідань правову допомогу отримали 56 громадян.

    По телефону «гарячої лінії» при Новороздільському міському управлінні юстиції працівниками міського управління юстиції, а також запрошеними юристами, постійно надаються роз’яснення щодо застосування норм чинного законодавства України громадянам.

    Так протягом другого півріччя  2013 року за телефоном «гарячої лінії» Новороздільського міського управління юстиції отримала правову допомогу 31 особа.

    Питання розгляду заяв та скарг громадян обговорюються на оперативних нарадах управління юстиції. Окрім того ведеться робота з працівниками управління з метою належного прийому, оформлення і розгляду звернень в разі їх надходження. Зокрема:

    01 серпня 2013 року начальником Новороздільського міського управління юстиції проведено семінар для працівників управління юстиції на тему: «Дотримання вимог законодавства про звернення громадян»;

    02 жовтня 2013 року начальником Новороздільського міського управління юстиції проведено семінар для працівників Новороздільської державної нотаріальної контори на тему: «Правові консультації громадянам в випадку їх звернення за допомогою».

    Переглядів: 545 | Додав: Novyj_rozdil | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Створити безкоштовний сайт на uCozCopyright MyCorp © 2024