Вівторок, 23.04.2024, 20:28
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Новороздільське МУЮ
    Головна » 2013 » Жовтень » 28 » Передплата Офіційного вісника України на 2014 рік
    10:49
    Передплата Офіційного вісника України на 2014 рік

    З метою забезпечення обліку і систематизації законодавства в органах та установах юстиції згідно з Положенням про порядок обліку, затвердженим наказом Міністерства юстиції України від 15 квітня 2004 року №31/5, Головне управління юстиції у Львівській області повідомляє про тематичну програму офіційних періодичних видань на 2014 рік, а також про заплановані зміни у їх форматі та змісті.

    В 2014 році відбудеться зміна форми і змісту бюлетеня «Офіційний вісник України. Зі змінами.» (передплатний індекс 01546). Замість паперової технології підтримки нормативно-правових актів у контрольному стані запроваджується електронна технологія. Оновлений бюлетень матиме дві частини : друковану і електронну.


    У друкованій частині буде подаватися інформація щодо динаміки нормотворчого процесу протягом місяця, зокрема переліки: нових прийнятих актів; змінених актів; що втратили чинність тощо. Надаватимуться два покажчики нормативно-правових актів: систематичний за галузями законодавства та алфавітно-предметний. Друкуватиметься таблиця опублікування актів у бюлетені «Офіційний вісник України» та в інших офіційних виданнях за кожні три останні місяці.


    Електронна частина (ком пакт диск) міститиме комп’ютерну довідково-пошукову систему. ЇЇ інформаційна база включає тексти актів законодавства України у контрольному стані, у тому числі опублікованих у бюлетені «Офіційний вісник України». Електронні тексти актів будуть щомісячно оновлюватися з урахуванням прийнятих змін і доповнень – підтримуватися у контрольному стані. Тексти актів мають інформаційний характер.


    У виданні «Систематичне зібрання чинного законодавства України» (передплатний індекс01379) у наступному році буде здійснено укладання розділу 13 «Земля. Земельні відносини.» і розділу 14 «Природні ресурси. Охорона довкілля». Видання складається з друкованої і електронної частин.


    У першій частині публікується систематичний покажчик нормативно-правових актів розділу поточного укладання у накопичувальному вигляді.


    Електронна частина містить дві комп’ютерні правові системи на ком пакт-диску. Одна із них – система «Систематичне зібрання чинного законодавства України» включає тексти актів, що систематизовані за усіма раніше укладеними розділами, у тому числі поточним. Інша система – «Зібрання законодавства України» - включає все законодавство України починаючи з 1991 року.


    У виданні «Кодекси України» до виходу в світ заплановано такі кодекси: Про адміністративні правопорушення, Бюджетний, Кримінально-виконавчий, Господарський, Торговельного мореплавства, Кримінальний процесуальний, Земельний, Цивільний (1-4), Цивільний (5-6), Митний, Сімейний, Новий. У разі не прийняття нового кодексу, замість заявленого буде опубліковано кодекс, який матиме найбільшу кількість змін і доповнень.


    Видання виходить у світ у двох форматах: в теках з розємними замками і в книжковій. Видання в теках (передплатний індекс 74252) забезпечує підтримку текстів усіх кодексів у контрольному стані. Для цього щомісячно користувачам разом з виданням поступають редакційні комплекти «Зміни». Крім цього, користувачам періодично надсилається електронний додаток - компакт-диск. На ньому розміщено дві комп’ютерні системи: «Кодекси України» з текстами усіх чинних кодексів у контрольному стані та «Зібрання законодавства України», яка включає все законодавство України включаючи з 1991 року. Книжкова форма видання (передплатний індекс 2193) забезпечує користувачів лише текстом чергового кодексу, який подається у контрольному стані.

    Переглядів: 885 | Додав: Novyj_rozdil | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Створити безкоштовний сайт на uCozCopyright MyCorp © 2024