Субота, 27.04.2024, 03:13
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Новороздільське МУЮ
    Головна » 2015 » Червень » 5 » Як оформити документи, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України
    16:01
    Як оформити документи, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України

    Примусове автоматичне набуття громадянами України, які проживають на тимчасово окупованій території, громадянства Російської Федерації не визнається Україною та не є підставою для втрати громадянства України. (стаття 5 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України») Оформлення документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, внутрішньо переміщених осіб здійснює центральний Державна міграційна служба України через її територіальні підрозділи за місцем фактичного проживання внутрішньо переміщеної особи. (стаття 6 Закону України “Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб”) Територіальними підрозділами Державної міграційної служби України за місцем звернення здійснюється оформлення та видача: паспорта громадянина України та тимчасового посвідчення громадянина України; посвідки на постійне проживання, посвідки на тимчасове проживання, посвідчення особи без громадянства для виїзду за кордон, посвідчення біженця, проїзного документа біженця, посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту, та проїзного документа особи, якій надано додатковий захист. Строки оформлення документів: Особливості: У разі звернення громадянина із заявою про видачу паспорта громадянина України вперше додатково подаються копії паспортів його батьків або одного з них. Обмін, оформлення і видача паспорта громадянина України замість утраченого, викраденого або зіпсованого здійснюється за умови пред'явлення документів, які були підставою для видачі попереднього паспорта громадянина України, чи їх копій. Вклеювання до паспорта громадянина України фотокартки після досягнення громадянином 25- і 45-річного віку У день звернення особи Оформлення і видача паспорта громадянина України після досягнення 16-річного віку та обмін паспорта У десятиденний строк Обмін, оформлення і видача паспорта громадянина України замість утраченого, викраденого або зіпсованого У місячний строк

    Особливості: У разі звернення громадянина із заявою про видачу паспорта громадянина України вперше додатково подаються копії паспортів його батьків або одного з них. Обмін, оформлення і видача паспорта громадянина України замість утраченого, викраденого або зіпсованого здійснюється за умови пред'явлення документів, які були підставою для видачі попереднього паспорта громадянина України, чи їх копій.

    У разі коли заява та інші документи, необхідні для оформлення паспорта громадянина України, його обміну або оформлення замість утраченого, викраденого або зіпсованого, подаються представником громадянина, він повинен пред'явити свій паспорт громадянина України та документ, що засвідчує його повноваження (довіреність, яка посвідчується в установленому законодавством порядку). За наявності письмової заяви громадянина чи його представника паспорт громадянина України надсилається поштою рекомендованим листом з повідомленням про вручення громадянину, який подавав заяву. (Постанова Кабінету Міністрів України від 4 липня 2014 року № 289)

    Переглядів: 301 | Додав: Novyj_rozdil | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Створити безкоштовний сайт на uCozCopyright MyCorp © 2024