Субота, 27.04.2024, 04:20
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Новороздільське МУЮ
    Головна » 2015 » Серпень » 25 » Доступ до Державного реєстру прав на нерухоме майно
    11:33
    Доступ до Державного реєстру прав на нерухоме майно

        Відповідно до  постанови Кабінету Міністрів України від 24 грудня 2014 року №722 «Деякі питання надання інформації про зареєстровані речові права на нерухоме майно та їх обтяження» з 1 жовтня 2015 року припиняється видача інформаційних довідок з Державного реєстру прав на нерухоме майно у паперовій формі як за об’єктом нерухомого майна, так і за суб’єктом права на нього на підставі письмових запитів судів, органів місцевого самоврядування, органів внутрішніх справ, органів прокуратури, органів доходів і зборів, органів Служби безпеки та інших органів державної влади (посадових осіб).   

         Для отримання інформаційної довідки з Державного реєстру прав на нерухоме майно суди, органи місцевого самоврядування, органи внутрішніх справ, органи прокуратури, органи доходів і зборів, органи Служби безпеки та інші органи державної влади можуть укласти договір про надання доступу до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та отримати електронний цифровий підпис для роботи з Державним реєстром прав на нерухоме майно.

         У разі коли користувачем є посадова особа органу державної влади або органу місцевого самоврядування, договір укладається  між органом,  у якому працює такий користувач, та адміністратором Державного реєстру прав.

    Доступ користувачів до Державного реєстру прав та реєстрів здійснюється з використанням електронного цифрового підпису.

             Пошук відомостей про зареєстровані речові права, їх обтяження на об’єкт нерухомого майна у Державному реєстрі прав здійснюється користувачем відповідно до Порядку ведення Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 р. № 1141 (Офіційний вісник України, 2011 р., № 86, ст. 3145), за реєстраційним номером об’єкта нерухомого майна, адресою об’єкта нерухомого майна, місцезнаходженням або кадастровим номером земельної ділянки, або за ідентифікаційними даними фізичної чи юридичної особи.

    Інформація, отримана користувачем під час доступу до Державного реєстру прав та/або реєстрів, оформляється у вигляді інформаційної довідки, що формується окремо щодо кожного об’єкта нерухомого майна чи суб’єкта речових прав на нього згідно із заданими критеріями пошуку.

             Інформаційна довідка з Державного реєстру прав та реєстрів засвідчується підписом користувача, скріпленим його печаткою (за наявності) та залишається у відповідній справі, у зв’язку з якою здійснено пошук інформації.

      Користувач вживає заходів до забезпечення зберігання, запобігання несанкціонованому доступу та поширенню персональних даних суб’єктів речових прав на нерухоме майно, отриманих  відповідно до законодавства.

    Забороняється надавати іншим особам за їх зверненням інформацію, отриману відповідно до Порядку, крім випадків, установлених законом.

         Більш детальну інформацію ви можете знайти на сайті  Державного підприємства «Національні інформаційні системи» Міністерства юстиції України.

    http://nais.gov.ua

    Переглядів: 606 | Додав: Novyj_rozdil | Рейтинг: 5.0/1
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Створити безкоштовний сайт на uCozCopyright MyCorp © 2024